Larssens hjørne

En påtroppende lastebilsjåfør!

24. mars 2020
Foto : Go to eleven AS / Ståle Lervig

Hei alle dere som i likhet med meg har tilbragt, eller tilbringer store deler av livet på veien!

Vi er mange! Uansett når og hvor du kjører på norske veier, så vil du møte lastebiler. Bak rattet på hver eneste bil sitter det et levende menneske. En sjåfør aktivt med på å utføre oppdraget hele samfunnet vårt er avhengig av for å kunne fungere. Tusen takk for jobben dere gjør!! Det er svært mange som kjører, men de fleste jobber alene. Dere er mange, men det trengs langt fler for at det norske transportoppdraget skal kunne gjennomføres også i årene som kommer.

Gjennom «Livet på veien» ønsker jeg å bidra til å bygge kjennskap til den fantastiske bransjen dere representerer og som jeg føler meg som en del av. Formidle hvor bra folk dere er, hvor kreative dere er, hvilket stort ansvar dere har, hvilke gleder og utfordringer dere møter på veien, og ikke minst formidle de mulighetene som finnes i den norske transportbransjen.

Ønsket mitt med «Livet på veien» er at det skal bli en møteplass for alle transportarbeidere i Norge. Her skal vi bli bedre kjent med hverandre og bransjen vår gjennom web-serier og podkast. Den første web-serien heter «Larssen tar lappen», og gjett om jeg koser meg med tanken på snart å kunne kjøre lastebil helt lovlig!  Mitt ønske og håp er at dere der ute på veien vil bli med å bygge denne møteplassen. At dere vil dele opplevelser og hendelser, minner og tanker med alle oss andre. Jeg ønsker at du kommer med tips og ideer til hva du mener vi burde lage innslag på! Hvilke gjester vil du lytte til? Hvilke web-innslag bør vi lage? Hvem fortjener en synlig plass? Dette skal ikke først og fremst handle om politikk, problemer og utfordringer. Disse tingene følger naturlig med, men målet er at plattformen skal speile vår egen transportbransje på en god, nær, ærlig og underholdende måte, akkurat slik  livet på veien fortoner seg i virkeligheten!

Jeg er stolt over å bli gitt denne tillitten og dette oppdraget, for er det en bransje hvor jeg virkelig føler meg hjemme, så er det sammen med aller dere som selv lever livet på veien.

Jeg håper du blir med å bygge et godt fellesskap på nett!

Hilsen Jan Erik Larssen (påtroppende lastebilsjåfør og glødende ambassadør for «Livet på veien».)

Tips oss

Har du idéer eller innspill til Livet på veien? Vi vil gjerne ha tips fra deg. Den gode historien, aktuelle temaer, saker dere vil vi skal snakke om, ting og tang som opptar dere som lever livet på veien.