Moro

Konkurranse fra Blåkläder

15. desember 2023

JULEQUIZ 2023 ER NÅ AVSLUTTET! VINNERNE ER TRUKKET OG KONTAKTET DIREKTE!

Selv om konkurransen er avsluttet kan du selvfølgelig fortsatt teste kunnskapsnivået ditt. Quiz er alltid morsomt!

Blant deltakerene ble det trukket ut 3 heldige vinnere. Buksen heter Modell 11931642 og jakken heter Modell 442019778933
1/11

Spørsmål 1

I Norge er vi stolte av juletrærne våre. Hvert år sender Oslo et stort juletre til en europeisk storby. Hvilken by?

2/11

Spørsmål 2

Julenek er det mange av oss som henger opp i adventstiden. Hvilket kornslag lages det julenek av?

3/11

Spørsmål 3

En brusprodusent har i veldig mange år hatt stor suksess med en stor, rød snute-lastebil i sine reklamefilmer. Hvilken brusprodusent tenker vi på her?

4/11

Spørsmål 4

I podcastepisode 136 møter vi en litt stressa Larssen. Jan Erik starter episoden med å fortelle at han har ekstra puls og er ganske stressa. Hvorfor?

5/11

Spørsmål 5

Det er jul og vi må ha med mer om juletrær. Det er jo ikke alle land som har like god tilgang på juletrær som vi har i Norge – så her må det eksporteres og fraktes. Hvilket Europeisk land eksporterer flest juletrær hvert år?

6/11

Spørsmål 6

I følge julefortellingen kom det tre vise menn på besøk i stallen når Jesus ble født – og de hadde med seg gaver. Hva hadde de med seg?

7/11

Spørsmål 7

Julenissen driver definitivt med langtransport og trenger skikkelig trekkraft på sleden sin. I dette spørsmålet er vi på jakt etter RK – altså ReisndyrKrefter. Hvor mange reinsdyr har julenissen foran sleden?

8/11

Spørsmål 8

Juletiden er en tid for musikk og gamle slagere. En populær julesang er fremført av Cris Rea. Hva er det Chris Rea skal når det drar seg til mot jul?

9/11

Spørsmål 9

Mer sang. I episode 130 er Livet på veien i Bergen og klatrer ombord i en ganske så strøken Volvo 540. Jan Erik forsøker å få med seg sjåføren på en sang, men hvilken sang?

10/11

Spørsmål 10

I november ble Volvo Trucks tildelt prisen ‘International Truck of The Year Award 2024’. For hvilken modell?

11/11

Spørsmål 11

Det er hektisk med varelevering i trange julegater. Hvis du skal leverer varer til en skomaker i Skomakergata, hvilket navn står det mest sannsynlig i navnefeltet på pakkseddelen?

    Blant alle som sender inn, trekker vi ut 3 vinnere. Konkurransen varer fra 15.12.23 til 15.01.24. For å delta i konkurransen er det nødvendig at Livet på veien ved Go to eleven AS registrerer ditt navn og din e-post-adresse, slik at vi har mulighet til å kontakte deg dersom du vinner.  Dine personopplysninger vil kun behandles i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Vinnerne trekkes 20. januar 2024 og tilskrives direkte på e-post.

    Tips oss

    Har du idéer eller innspill til Livet på veien? Vi vil gjerne ha tips fra deg. Den gode historien, aktuelle temaer, saker dere vil vi skal snakke om, ting og tang som opptar dere som lever livet på veien.