Moro

Vinn tur til Ruhpolding

Forfatter: Sofia Peersen / 22. november 2022

Volvo Trucks er stolt sponsor av Norges Skiskytterforbund og nå har du tidenes mulighet til å oppleve skiskyttersirkuset på nært hold. Registrér deg her og svar på ett enkelt spørsmål og du er med i trekningen. Blant alle som har registrert seg og svart på spørsmålet innen 15.desember i år (2022) trekker vi ut én heldig vinner som får være med til skiskyttermekkaet Ruhpolding helgen 13.-16. januar. Vinneren kontaktes direkte vie epost.

Dette kan du vinne:

Vi flyr fra Gardermoen til München tidlig på dagen 13. januar 2023. Fra München er det transport med bil og tog til Ruhpolding.

Overnatting på Gasthause i Rupholding fra fredag til søndag og billetter til konkurransene i Ruhpolding

Mandag 16. januar får du kjøre (eller sitte på hvis det passer bedre) Volvos smøretrailer til Anterselva i Italia. Fra Anterselva går turen med tog til München og fly tilbake til Gardermoen derfra. Ankomst Gardermoen blir på kvelden den 16/1.

    Tips oss

    Har du idéer eller innspill til Livet på veien? Vi vil gjerne ha tips fra deg. Den gode historien, aktuelle temaer, saker dere vil vi skal snakke om, ting og tang som opptar dere som lever livet på veien.